dimecres, de desembre 22

Arriba la Primavera d'Europa 2005: som-hi!!!

Quasi 2000 escoles d'arreu d'Europa s'han inscrit a la inicitva de la Comissió europea - mitjançant MyEurope i European Schoolnet - per celebrar un any més la Primavera d'Europa. La data és el: 17 de març de 2005, però hi ha ja moltes activitats.
Entre aquestes els xats.
Així, els dimarts, 21 de desembre, set alumnes de Batxillerat de La Farga i altres estudiants de deu països han tractar amb el Sr. Mark Rutte, Secretari d’Estat per l’Educació, Cultura i Ciència dels Països Baixos, sobre "El camí per a viure junts a Europa comença a l’escola". Des de l'aula d'informàtica de l'escola, entre les dues i les tres, en Xavier Tuneu, Alexis Roig, David Pardo, Carles Rosàs, Daniel Càlix, Borja Gràcia i Quim Solana, que han preparat les seves intervencions prèviament, han xatejat en anglès.
Les altres escoles eren: Gymnasium No. 4 (Bielorrússia), Hindsholmskolen (Dinamarca), La Salle College, de Dundalk (Irlanda), l’Engure Secondary School i l’Adazi Secondary School de dues ciutats de Lituània, Anna van Burenschool (Holanda), ZSO 5 i el Gimnazjum nr 3, de Myslowice (ambdues de Polònia), la Ioan C. Stefanescu School, de Iasi, i el Technological School Group Dimitrie Filipescu (aquestes de Romania) i dues escoles d’Eslovènia: l’Osnovna sola Pivka i la Solkan Elementary School.
Els xats es poden consultar aquí.
Se n'ha fet ressò la ràdio local.